Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-07-2004 00:01:13
Winkels & Webshops

Tas controle in winkels

het is je goed recht om te weigeren ,dat pdf stuk is een protocol waar zo goed mogelijk rekening gehouden is met de rechten en de belangen van de winkelier, want bij een "vergissing" volstaat blijkbaar een simpel excuus, dat is erg zwak natuurlijk, maar wat ze duidelijk niet mogen is je fouileren(je kleding checken) of op straat achtervolgen.(zoals bij de zaak joos bij die dirk v.d.broek, die vrouw die alles netjes betaalt had en op een vage verdenking doodgeschopt is alhoewel de straffen buiten proportie laag waren)


tip bewaar en/of vraag altijd een bonnetje aan de kassa want er is een ommekeer in winkels als het gaat om de bewijslast. jij moet bewijzen dat je onschuldig bent (via bonnetjes) lijkt amerika wel he.