Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

movieman
movieman - 15-01-2007 02:19:05
Huishouden & Energie

Mag een gewone combimagnetron op de plaats van een inbouwmagnetron?

hoi,


ik zelf koop zelden of nooit iets bij de media markt omdat ze gebruikt en beschadigd spul als zijnde nieuw verkopen. maar dit even terzijde.


wat ze zeggen, dat (aangepaste) inbouwapparatuur duurder is, klopt.


als je een beetje handig bent, bestel je een extra deurtje (of afdekplaat) voor de keuken bij de leverancier en plaats je dat met pianoscharnieren ofzo voor de nieuwe magnetron. klepje open en bakken maar!


houd ca. 1 tot 2 cm ruimte boven, achter en naast de "gaatjes" in de magnetron en zorg ervoor dat de warmte naar boven weg kan (door het keukenkastje). zo kan er niks gebeuren...


ik adviseer je om een juno, bosch of siemens combi-oven te kopen. ze zijn iets duurder maar wel degelijk. begin niet aan samsung, sharp, whirlpool, moulinex, aeg en al die andere zooi.


succes. ;-)