Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-01-2007 11:18:50
Voeding & Gezondheid

Meer ervaringen met nha schriftlijke opleidingen?

Ik volg sinds vorig jaar 3 cursussen via het nha, en persoonlijk heb ik hier spijt van.

bij de web-design cursus die ik volg, ben ik er al snel achter gekomen dat er vele fouten staan in de lessen. ik heb zelf al meer dan negen jaar ervaring met web-design en vind dit dus een teleurstelling.

bij de cursus engels krijg ik steeds mijn huiswerk niet teruggestuurd en moet ik er steeds achterheen gaan, want de leraren bij het nha horen het huiswerk binnen 10 dagen terug te sturen. eén les heb ik bijvoorbeeld afgelopen september opgestuurd en nog steeds niet nagekeken teruggekregen, ondanks dat ik de nha verschillende malen heb gebeld en geë-maild.

bij de cursus wiskunde is de vraagstelling onduidelijk en na contact met mijn docent ben ik nog steeds niets wijzer geworden, want in zijn antwoord staat precies hetzelfde als in de vraag in mijn les.