Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-01-2007 14:41:16
Geldzaken & Recht

Artikel in folder kruidvat niet beschikbaar

het is niet alleen kruidvat, het zijn vrijwel alle winkels die dit soort fraaie acties hebben, keer op keer. ook staat er vaak op=op, dan hoef je al bij voorbaat niet meer te gaan kijken, het zijn allemaal lokkertjes om je naar hun winkel te lokken.


de supermarkten in nederland spannen de kroon: ze smijten met aanbiedingen, maar als je dan komt, zijn de vakken leeg.de week erop, als de aanbieding niet meer geldt, hebben ze het weer volop in voorraad. ook aanbiedingen waarbij je bijvoorbeeld een dvd er gratis bij krijgt ergeren mij regelmatig: ze suggereren in de advertentie dat ze een kinder dvd gratis hebben bij een bepaald artikel, de keuze van de dvd's geven dan altijd a-films aan, dus het echte populaire werk van het moment.dan kom je meteen het eerste uur van de aanbieding in de winkel, en hebben ze alleen volkomen onbekende prut,van die dvd's die je bij bart smit ook voor een euro kunt kopen, niks geen polulaire dvd's maar gewoon rommel die je zelfs niet gratis wil krijgen.


bij de co-op hebben ze vaak biefstuk in de aanbieding: ga je er naar toe, zijn de vakken leeg. vraag je er vervolgens naar, wordt je aangestaard alsof je een melaatse bent, en zeggen ze: morgen weer, helaas uitverkocht. kom je de volgende dag zeggen ze hetzelfde. nou, dat aanbiedingenkrantje lees ik al niet eens meer!


oh ja, en bij die winkel kom ik ook niet meer, dat bereiken ze ermee als ik me geminacht voel. winkels genoeg,gelukkig.


je hebt geen enkel recht om te klagen,deze valse trucs mogen ze uithalen zo vaak ze willen. wat mij betreft moet er een wet komen die dit verbied.