Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-01-2007 21:23:36
Geldzaken & Recht

Artikel in folder kruidvat niet beschikbaar

ik werk zelf in een kruidvat filiaal.je moest eens weten hoe doodziek wij worden van die kl... advertentie's. en vooral de afgelopen weken met de op=op ruiming. 75% van die advertentie's zij  bij ons allang op. en ieder keer moet je weer vriendelijk aan een gefrusteerde klant uitleggen dat het herhalings advertentie's zij van het afgelopen jaar, en dat er nog wel wat filialen zijn die sommige artikelen nog wel hebben maar de meeste filialen al lang niet meer. wij adviseren onze klanten om maar naar het service center te bellen.hopelijk worden die er op een gegeven moment ook doodziek van en dat ze dan eens doorhebben wat wij op de winkelvloer meemaken en dan misschien eens willen stoppen met die achterlijke advertentie's.


of dat ze een folder maken zonder afbeeldingen en er alleen maar inzetten:op=opruiming met korting van 25 tot 75%.


maar reken het ons (de verkoopsters) het niet aan, want wij kunnen er niets aan doen.als het aan ons lag hadden we van alle artikelen ruim voldoende op voorraad. maar ja, we kunnen dit dus niet zelf bestellen en we moeten maar zien wat we aangeleverd krijgen en hoeveel we aangeleverd krijgen. soms inderdaad maar 1 of 2 stuks van een artikel.