Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-01-2007 11:56:54
Geldzaken & Recht

Verpeste bruidsreportage

Als het om meer gaat dan de ervaringen: zoals ik uw opmerking lees is de fotograaf ernstig te kort gekomen in het leveren van een prestatie en/of tekortgekomen on het (goed) naleven van een overeenkomst volgens het bw boek 6, zie bij bijgaande link:

http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html, daarnaast ben ik van mening dat u ook nog een beroep kunt doen op het gestelde in boek 7 ten aanzien van een consumentenaankoop/dienstverlening en kijk dan ook eens bij


http://www.consuwijzer.nl/">www.consuwijzer.nl en


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html


 


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html


de fotograaf is duidelijk nalatig en op basis van de wet ook verplicht tot schadevergoeding. dat geldt niet alleen m.b.t. het bedrag dat u heeft betaald voor de fotoreportage maar ook voor "het verpest hebben", omdat een dergelijke repartage verwachtigne geeft en emotionele waarde heeft.


wat u te doen staat is de fotograaf een brief zenden, aangetekend, waarin u uw klacht duidelijk maakt en onder verwijzing naar de genoemde wetsartikelen schadevergoeding vordret (aan de foto's zal helaas weinig meer te doen zijn). ga eventueel na of de fotograaf is aangesloten bij een branchevereniging die op haar beurt weer is aangesloten bij een geschillencommissie.t