Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-01-2007 14:58:30
Geldzaken & Recht

Verkeerd betaald,terugstorten?

ik vindt het allemaal heel aardig dat jullie mij (op weg) willen helpen maar denken jullie nou echt dat ik dat allemaal ( wat jullie aangeven) niet gedaan heb??? lees dan aub eerst ff goed wat mijn probleem is voordat je reaktie geeft
en nee dus,geen ene bank haal het geld terug wat je zelf overgemaakt hebt,alleen als het een incasso was dan kon het wel,binnen 30 dagen.
een overschrijf kaart is heel wat anders dan internet bankieren.
daarbij is het geval met internet bankieren zo dat als je een vakje van bv casema aanvinkt,het rekeningsnummer en bedrijf helemaal klopt hoor,dus niet de fout van de postbank maar gewoon een stomme fout van mij,maar nogmaals....aangezien ik ook maar een mens ben en dus ook fouten kan maken maar wordt voor deze fout wel heel zwaar bestraft.


wie weet van wie ze op deze manier nog meer geld afgetroggeld hebben,want dat is het gewoon aftroggelen en oplichterij en in me eerdere berichten kan je lezen waarom.  


heeeey gerrit (nog de beste wensen trouwens),je hebt helemaal gelijk hoor,en mijn advocaat is er nog steeds mee bezig...maar nu ze weten dat ik woord bij daad gericht heb kunnen ze me ineens telefonisch te woord staan wat ik al zooovaak had gevraagd,ik bel niet meer naar casema, 1x gedaan en was binnen 10 min 25 euro kwijt en het geld groeit niet op me rug..maar dat wist je ondertussen al wel ;-)......


in ieder geval toch bedankt voor jullie hulp....


liefs frannie