Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-02-2007 11:04:46
Vakantie & Reizen

Ervaring supersaver?

Hallo,krijg niet de indruk dat dit een(ballentent) is.geld terug garantie

naast de lage inclusief prijzen, dus geen lokprijzen maar de daadwerkelijke kosten voor de vlucht, biedt supersaver travel een aantal unieke voordelen, waaronder de geld terug garantie. dit houdt in dat het mogelijk is om tegen een geringe betaling bij boeking (25 euro binnen europa, 35 euro buiten europa) een ticket te annuleren zonder opgaaf van reden. er wordt daarnaast in tegenstelling tot veel andere aanbieders niets in rekening gebracht voor het betalen met creditcard. ook het laten klaarleggen van de tickets op schiphol is gratis. bovendien is er dagelijks telefonische ondersteuning aanwezig en is er op de website real-time inzicht in de werkelijk geboekte prijzen door andere klanten. hierdoor is het niet meer nodig om oneindig te zoeken naar het laagste tarief.

achtergrond supersaver travel b.v.

supersaver travel is onderdeel van srg, svenska resegruppen ab, de grootste online reisaanbieder in noord europa. srg is opgericht in 1989 in zweden, het hoofdkantoor zit dan ook in stockholm. de totale omzet is ruim 100 miljoen euro en er werken in totaal 115 mensen. supersaver is ook aanwezig in denemarken, finland en noorwegen. andere reiswebsites van srg zijn flygvarhuset, flygcentrum, gullivers, marco polo en töölö. ook de + organisatie is positief.b