Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-02-2007 22:38:36
Geldzaken & Recht

Verpeste bruidsreportage

Geachte dimi,

wat is dit nu voor een raar antwoord?
staat er dan in zo'n contract dat men slechte foto's moet accepteren?
dat men alles wat rond zo'n bruidsreportage behoort te zitten zoals een fotoboek en een behoorlijk formaat van de foto's niet mag verwachten?
kortom, dat alle knuliigheid geheel ter nadele van de bruid&bruidegom zal zijn en dwingend geaccepteerd moet worden?

welnu, elk contract/overeenkomst mag nooit die bepalingen bevatten die volgens het nederlands recht verboden is en voorzover de vraagsteller een juist beeld geeft dan valt hier wel degelijk met succes te procederen al vind ik de weg via een incassobureau zoals nedincasso een betere weg.
het enige dat daarvoor noodzakelijk is , is een beoordeling van de bruidsfoto's door een onafhankelijke vakfotograaf en die beoordeling op papier te hebben + alle kosten die vraagsteller heeft gemaakt en nog zal moeten maken om zijn recht te krijgen.

de vrije vogel