Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-02-2007 16:32:26
Geldzaken & Recht

Gft container gestolen.wie draait op voor de kosten?

als eerste wil ik reageren op de twee namen.


de ene (marry) is een oude account.met een oud emailadres.ik krijg deze niet verwijderd of gewijzigd.krijg dan steeds een foutmelding.


er is intern een onderzoek gedaan door de gemeente reingingsdienst.er is geen container gevonden en er is ook niemand die een container heeft willen ruilen voor een kleier formaat.


ik heb de gemeente gebeld en gemaild maar die geven niet thuis en verwijzen naar het reinigingsbedrijf.


de chip is geblokkeerd en als iemand mijn container zou aanbieden voor lediging wordt deze door de auto herkent.maar of men ook weet waar deze dan staat en of dat genoteerd wordt?ik moet dus na de volgende ledigingsronde maar weer bellen met het reiningsbedrijf.


ik kan helaas niet kiezen tussen een gebruikte of een nieuwe bak.ik  moet ook wel gewoon mijn afvalstoffenheffing betalen voor 18 x ledigen.voor een container die ik niet meer heb.


verder wordt dit niet vergoed door de inboedelverzekering omdat de container aan de openbare weg stond.deze dus niet uit een afgesloten ruimte met braakschade is verdwenen.


ook de rechtsbijstand geeft aan dat ik als gebruiken van de container verantwoordelijk ben en dat ik dus maar bij mijn bak moet blijven staan totdat deze geleegd is en dan meteen mee terug nemen en opsluiten.


inmiddels ben ik dus nog niets opgeschoten.