Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-02-2007 16:41:34
Huishouden & Energie

Kcr containercleaning

bij mij zijn ze ook aan de deur geweest .heb voor aut.incas.getekend.


ze zijn tot nu toe niet één keer langsgeweest. laat staan dat er wat gereinigd is!!!


heb incasso gestorneerd (teruggevorderd,via mijn  eigen bank)) en gekregen. vervolgens aangetekend geschreven dat zij in gebreke gebleven zijn en derhalve op wettelijke gronden de overeenkomst per direkt beeindigd is.(dringende reden.)vervolgens meegedeeld dat ik weiger te betalen voor iets wat niet geleverd is.


zij proberen de verantwoordelijkheid te verschuiven naar de klant.die moet bellen met klachten e.d. maar dat is mijninziens niet nodig .kcr moet er zelf op toezien dat de werkzaamheden konform de overeenkomsten worden uitgevoerd. dit doen zij blijkbaar niet.


zij hebben  blijkbaar alleen maar baat bij het incaseren van geld zonder daar diensten voor te leveren.


van mij mag het bedrijf gesloten worden en moeten de eigenaren direktieleden een ondernemersverbod opgelegd krijgen.


ik hoop dat het tot een rechtzaak komt zodat alle gedupeerden in het gelijk gesteld worden en alle onterecht geïnde bedragen


 teruggestort worden voorzover er dan nog wat te halen is.!