Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-02-2007 14:55:12
Computers & Telefonie

Debitel en anwb aktie

Het mag opgemerkt worden dat telecom providers zeer regelmatig last hebben van aanvragen die op naam van een ander persoon uitgevoerd worden. de 'winst' voor de oplichter zit hem in het telefoontoestel en in het nietbetalen van een telefoonrekening. providers zijn hier vaak de dupe van, het kost hen veel geld.
de terughoudendheid bij een aanmelding met een 'verkeerd' rekeningnummer (hoe legitiem ook) is dus best te verklaren.
wat ik wel vreemd vind is dat debitel de naam niet wil wijzigen (ik ga er vanuit dat dit de opmerking 'handmatige toevoeging' moet verklaren).
zou het volstaan om een nieuw abonnement aan te vragen waarbij u in 1 keer de juiste gegevens verstrekt? wellicht bent u dan gelukkig met een nieuw abonnement en debitel gelukkig omdat zij een nieuwe klant welkom mogen heten.
dam