Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
caprilli - 16-02-2007 20:41:51
Vrije tijd & Tuin

Zwemdiploma nodig om te zwemmen?

het is natuurlijk de vraag of uw zoon de zwemvaardigheid onder de knie heeft? hoe weet die badmeester anders dat hij geen diploma heeft? mijn kinderen hebben wel diploma's maar er is nog nooit naar gevraagd! ze zwommen ook al in het diepe toen ze geen diploma's hadden en ook toen is er nooit een opmerking over gemaakt.


persoonlijk denk ik dat de betreffende badmeester hem hoogst waarschijnlijk niet capabel genoeg vindt om in het diepe te zwemmen. dit is natuurlijk niet aardig en leuk om tegen zo'n ventje te zeggen. door te vragen of hij al een diploma heeft, waarop u zoontje zegt van niet, kan hij dit simpel oplossen door te zeggen dat hij pas in het diepe mag als hij z'n diploma gehaald heeft. dan beledigt hij niet u zoon en hij lost zijn probleempje taktisch op.


op naar diploma a!