Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-02-2007 21:04:19
Voeding & Gezondheid

Houdbaarheid van wijn

Er zijn een aantal horeca kunstmiddeltjes waaronder een rubberen dop waardoorheen stikstof te persen is dat de oxiderende zuurstof verdrijft.

met verder gekoeld bewaren kunt u wijn langer bewaren.

overigens, u bewaart  toch de goede (nog niet aangebroken) wijnen liggend? en in een koele (kelder)ruimte?
[niet meer van toepassing op kunststof en schroefdoppen]

overigens zou ook ik u adviseren om rustig aan zo'n goede wijn op één avond lekker op te slobberen, daarbij af en toe kijkend naar de mooie kleur van een mooie wijn
de lirac '89 en de 90-er waren vooral prachtige wijnen tegen toen een zeer schappelijke prijs.

oh,ma douche france!! ma côte vivarais.

dit l'oiseau libre