Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-03-2007 19:27:22
Elektronica & TV

Spaarlampen van het merk gamma, met de riek gelost ??

hoi,


philips en osram maken de beste spaarlampen. dat is een feit. al die goedkope namaak uit taiwan en korea moet je in de winkels laten liggen. helaas, het is niet anders.


beide merken verkopen ook goedkopere types onder andere namen echter je moet maar net weten of de spaarlamp die je gekocht hebt ook daadwerkelijk uit de philips of osram fabrieken komt... beetje "slim winkelen" dus: let op de verpakking, vorm, type- en serienummers, dat soort dingen...


wat je zei over het vervaagde kassabonnetje, dat probleem kom je heel vaak tegen. de meeste kassa's werken met zogenaamd thermopapier en dus ook thermoprinters. het papier heeft een temperatuurgevoelig laagje dat verkleurt bij warmte. de bonnetjes worden "gedrukt" met warme naalden of hete lucht. die bonnetjes vervagen helaas onder invloed van temperatuurveranderingen en luchtvochtigheidsgraad. lekker makkelijk syteeem om de garantieperiode te beperken! slim van die bedrijven! dit is misschien iets waar kassa eens aandacht aan zou moeten besteden!!!


advies (wat ik zelf ook doe met die "thermobonnetjes"): maak een kopie en klaar is kees.


groetjes. ;-)