Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

labswans
labswans - 04-03-2007 20:17:10
Huishouden & Energie

Gebruik nieuwe frituurpan 2 x 2.000 w

ik denk voor een oplossing is om een pan tegelijkertijd op te warmen. de een aanzetten en opwarmen tot 180 graden , daarna deze uitzetten. dan de tweede aanzetten en deze ook op te warmen tot 180 graden celcius. is dat dan gebeurd dan kan de andere pan worden aangezet.


bij gebruik van de pannen om er dan iets in te frituren is dan te testen door patat erin te bakken 10% patat per liter frituurolie ( meer niet )


door de test met patat zal het vet afkoelen en de pan zal opwarmen. ik verwacht niet dat het dan volledige capaciteit zal verbruiken. de pan zal alleen een kleine vermogen nodig hebben om het toch veilig te verwarmen van de olie. u kan denk ik niet tegelijkertijd patat erin gooien en in de ander pan de kroketten te bakken. dit moet u wel gaan testen


is het geen probleem met uitklappen zekering dan kan u het de volgende keer op die manier veilig doen


labswans