Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 06-03-2007 19:03:18
Geldzaken & Recht

Incasso solveon

hoi,


je moet zeker niet gaan afwachten,


aanmelden bij dat incassoburo zou ik ook niet zondermeer doen,


verwacht niet dat het incassoburo (al te veel) rekening houd met je andere schulden, ze willen het geld voor de bank snel terug, dat is hun opdrachtgever dan, en bovendien willen ze er zelf ook aan verdienen dus kost het je meer.


 lees de berichten eerst;


------solveon is het onbetrouwbaarste incassobureau dat ik ken. en dat is opvallend, omdat het toch 100% dochter van abn-amro is. mijn ervaring is als volgt;................. ...http://www.trosradar.nl/php/printtopic/29920/0/print/15">incassoburo


http://forum.trosradar.nl/viewtopic.php?t=29920&start=30&sid=1c44c3681dc7158f549e51eccd6eb342">ervaring met solveon


 


kijk eerst eens hier naar de mogelijkheden voor schuldhulp,


 


http://www.schulden.nl/">schulden.nl


 


ben je door reorganisatie minder gaan werken ?  dan is misschien wat extra werk/baantje erbij nemen voor extra geld goede optie zodat je sneller weer kunt inlopen/aflossen , al is het maar tijdelijk).


je kunt zelf ook betalingsregelingen treffen, zorg dan wel dat je alles zwart op wit krijgt, schrijf de schuldeisers aan met een betalingsregeling (een reeƫle) en hou je daar dan ook aan.


 


ga in ieder geval niet afwachten, onderneem zelf actie en regel/zoek zelf de voor jouw beste/snelste manier om het op te lossen.


 


succes,