Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-03-2007 08:23:16
Geldzaken & Recht

Is hier sprake van een arbeidsovereenkomst?

hoe moet ik een gezagsverhouding dan zien?


het werk moet op dinsdag en vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur gedaan worden en als ik het door derden laat doen dan blijf ik verantwoordelijk. bovendien is er nooit sprake geweest van derden ik heb het altijd zelf gedaan en als ik niet zou kunnen, wat nooit voorgekomen is, dan moet ik het depot bellen en zorgen zij voor een vervanger. ik ben zelf ook enkele keren ingezet als vervanger door het depot.


bedankt voor de link voor het formulier. mijn bezwaar tegen dit is dat als ik het invul dan wordt het nagekeken door een werknemer en die zet het stempel erop en dat is het. ik denk dat mijn "werkgever"heel erg op de randjes van de wet loopt en dat als ik er iets tegen begin hij daar wel eens af zou kunnen vallen. ik zit zelf aan een proefproces te denken maar weet niet goed hoe ik dit aan moet pakken, ben geen lid van een bond en proceskosten heb ik de centen niet voor, juist omdat deze "werkgever" zo weinig betaald. ik denk dat er nagenoeg niemand die dit werk doet lid is van een bond omdat het werk een bijverdienste is en van zo weinig ga je niet ook nog eens contributie voor een bond betalen dan blijft er nog minder over.


grootvader vind dan dat je beter niet bij zo iemand kan werken omdat dat risico's met zich meebrengt maar niet iedereen heeft de banen voor het uitkiezen. het is op dit moment dit werk doen of niets doen en dat kan ik mij niet veroorloven.