Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-03-2007 08:47:52
Huishouden & Energie

Stankoverlast

koolmonoxide kan niet de oorzaak zijn omdat we niets in huis hebben wat die koolmonoxide kan veroorzaken. de rioleringen zijn doorgespoeld en daar komt ook de stank niet vandaan. helaas kunnen wij de kruipruimte niet bekijken omdat er geen kruipruimte is en het huis meteen op zand is geplaatst.


buiten kun je door de luchtgaten in de stenen duidelijk ruiken dat de stank daar vandaan komt . gedurende een dag is er met een compressor lucht gespoten door de luchtgaten maar helaas geen resultaat.


we hebben muizengif staan buiten voor de muur maar daar wordt niet van gegeten. helaas is het niet mogelijk gif te strooien in de openingen van de luchtgaten want dan valt het gif in het water.


iedereen tot nu toe bedankt voor jullie reacties maar meerdere reacties en meedenken blijft nog steeds erg welkom.


 


groetjes jacqueline