Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-03-2007 21:38:20
Huishouden & Energie

Bruynzeel vloeren

Vertel eens even iets meer over de ondergrond waar de vloer op gelegd is en eventuele toepassing van een vochtscherm en/of isolatie. tevens of er een kruipruimte onder de vloer is en of die ruimte vochtig of nat is.

hoe lang heeft de parketvloer voor het leggen in de kamer kunnen acclimatiseren en werden vooraf vochtmetingen gedaan door degene die de parketvloer heeft gelegd?

overigens is op voorhand niet uitgesloten dat de parketvloer door een deskundige parketteur hersteld kan worden. rondom de plinten laten verwijderen en met name in de lengterichting de vloer die aanligt tegen de muren, deurposten of starre constructie onder keukenblok laten wegzagen of inkorten.

reageer na het expertisebezoek nogmaals en zeker als u er weinig vertrouwen in heeft dat de schade aan de parketvloer niet op een goede wijze wordt geregeld of afgewikkeld.