Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 22-03-2007 23:54:26
Elektronica & TV

Bbc via de satelliet en meer

tja die "programmaraad" ...
dat zijn diezelfde gasten die met droge ogen beweren dat rtl7 bij upc uit het pakket moet en een of andere arabische zender ervoor in de plaats. net alsof tien veel kijkers heeft. en net alsof die 10% doelgroep niet zelf al 200 andere arabische zenders op de schotel heeft. maar goed, ik dwaal een beetje af. de programmaraad stelt wat er minimaal in het basispakket moet zitten, maar een aanbieder heeft m.i. de vrijheid om meer dan het wettelijke minimum te leveren ...


waarom ik me bedonderd voel bij cainay is dat de prijs voor kabel tv in korte tijd is verdubbeld en het aantal zenders gehalveerd. dat noem ik ook geen goede service. toegegeven, het niveau van dienstverlening is weinig op aan te merken. dus met canal digitaal kan ik meer ellende verwachten? en de prijs van de pakketten? wordt de prijs van het basis-pakket regelmatig verhoogd? vind je dat ik er beter aan doe een digitale ontvanger op de kop te tikken en mijn wonden te likken?