Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ph
phinder - 23-03-2007 07:59:38
Elektronica & TV

Bbc via de satelliet en meer

@edwardus,


ik kan zelf absoluut de satelliet aanbevelen, maar moet er eerlijkheidshalve bijzeggen dat het soms wel wat aanpassen is.
de beeldskwaliteit is wat mij betreft altijd prima ( zeker in vergelijking met kabel ( analoog ) en ook digitaal ). men heeft er soms wat op aan te merken, maar heb hier een 60 cm schoteltje hangen en niets aparts verder en eigenlijk nooit storing ( ook geen artifacts ). alleen bij een flinke donderbui precies voor de satelliet gaat het mis !


wel is het aan te bevelen om een dubbele tuner te nemen en indien je ook bbc en de overige kanalen wilt een dubbele kop  ( lnb ). dit heb ik zelf niet, maar ook geen interesse in daar ik weinig tv kijk.


de abonnementen zitten vrij eenvoudig in elkaar en als je wilt kun je zelfs gratis kijken ( wel mis je dan de commerciele zenders ). voor 7,95 per maand kijk je ook die zenders en mis je alleen talpa ( en evt. discovery, de ned. althans ).


cd heb je verder normaal gesproken weinig last van ! natuurlijk gaat eens in de zoveel tijd de prijs omhoog, maar inflatie is overal en hier dus ook ! als je geen super-service verwacht valt het ook niet tegen !


ik ben nog steeds een tevreden gebruiker en kijk met plezier ( maar wel weinig ) tv. wel gooi ik het set-top ( commerciele zenders exclusief talpa ) er uit, omdat ik daar toch niet naar kijk en kan dus dan alleen de fta en de ned. zenders bekijken. voor mij genoeg. dan kijk ik dus gratis ( de spullen zijn inmiddels wel afbetaald i.v.m. de kosten die ik gemaakt zou hebben was ik bij de kabel gebleven ).


suc6 met je keuze.


gr. phinder