Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-03-2007 17:10:14
Voeding & Gezondheid

Hoortoestellen

Ik zelf heb al ruim 8 jaar 2 hoortoestellen. ik ben pas 43 jaar. dat er veel verschil in deze precisie instrumenten zit is mij wel duidelijk geworden. mijn eerste hoortoestellen waren van het merk widex. perfect gewoon. zeer goede geluidskwaliteit en schakelen tussen luid en zacht (ivm omgevingslawaai) ging nagenoeg geruisloos. nu heb ik twee hooroestellen van schoonenberg  (nova sense)(beter horen) deze waren aanmerkelijk goedkoper dan de eerste die ik had en ik merk toch dat ze wat minder zijn van kwaliteit. de geluidskwaliteit is wel prima alleen het schakelen tussen hard en zacht gaat wat minder geruisloos
je merkt dat het hoortoestel in een andere modus schakeld. dit toestel heeft wel meerde microfoons ( niet geheel onbelangrijk) omdat je op die manier beter kan horen waar het geluid vandaan komt. denk goed na als je een hoortoestel aanschaft. je hebt ze de hele dag in en je mag eigenlijk niet merken dat je ze aan hebt.
dus, wees kritisch met de aanschaf en bezuinig hier niet op.
oja de hoortoestellen die ik nu heb waren iets van 1200 euro per stuk.
succes

fred pothof