Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-03-2007 07:53:56
Voeding & Gezondheid

Cursus

uit uw vraag wordt niet duidelijk in welk aspect van beveiliging u zich wilt bekwamen. als het gaat om het stellen van organisatorische en technische vereisten en het beoordelen daarvan, dan kunt u kiezen uit een reeks schriftelijk opleidingen. de keuze die u wilt maken, hangt uiteraard ook af van uw eigen ambitieniveau en eventuele vooropleiding.


wanneer uw ambitie in de uitvoerende sfeer ligt, dus daadwerkelijk als beveiliger rondlopen, dan zult u er met alleen een schriftelijke cursus niet komen. daar komen er andere vaardigheden bij kijken, die niet uit een boekje zijn te halen. dat is wel begrijpelijk. je moet in geval van nood immers zelf handelend moeten optreden en je rijbewijs haal je toch ook niet met alleen theorie. neem daarom contact op met het soort organisatie waar u voor zou willen werken en vraag naar de opleidingseisen. een afdeling personeelszaken zal u ongetwijfeld een goed advies kunnen geven. groet, m@rtin