Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rt
rtmnr1 - 24-08-2004 13:37:32
Winkels & Webshops

Kipfilets

ja, dat word gedaan soms ook bij een wat slechtere poelier en dat is geen fabeltje dat gebeurd gewoon in nederland.


ze injecteren niet het vlees maar laten ze een tijdje weken in een bak water zodat het vlees het water absorbeerd en natuuuuurlijk in gewicht toeneemt,ook worden meerdere anderen vleessoorten beinvloed voor de winst!!


neem nu eens biefstuk,bij de supermarkt zit er vetstrengels in en ze zijn ingesneden alleen maar zodat het ''biefstukje'' sneller klaar is,(terwijl ik normaal een biefstuk bak al in 3a4 minuten) maar normaal gezien is een echt biefstukje een hompje rood vlees zonder vet en niet ingesneden wat je overgens bij wijze van spreken zo rauw kan opeten door de malsheid van de biefstuk,kijk maar eens rond bij u in de buurt!