Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 26-03-2007 16:55:41
Geldzaken & Recht

Gratis abonnement

gratis, gratis, gratis???? ach, de zon en sommige e-mail diensten als je reclame wenst te zien (en dan dus ook niets ten nadele van bijv. g-mail).


om het cru te zeggen, u bent er ingeluisd maar u kunt dat wel aanmerken als misleiding met eventuele strafrechtelijke consequenties. voor een gratis abonnement behoef je dus nooit en te nimmer te betalen. men koerst kennelijk op het gegeven dat er sprake is van een mondelinge overeenkomst. men probeert dat ( of zal proberen dat) aan te tonen omdat u, neem mij niet kwalijk, zo dom was om uw banknummer op te geven. premium zal echter alos het puntje bij bij paaltje komt moeten aantonen dat u werkelijk een overeenkomst heeft gesloten, maar ja, opnieuw, door het geven van uw banknummer staat u niet zo heel sterk. mijn advies aan u is om dit te bespreken bij uw plaatselijke politie om na te gaan of misleiding een argument kan zijn. op basis van het eerder gestelde, u gaf uw banknummer, geef ik u minder kans hoewel u, als het tot het inschakelen van een ic bureau komt u zich dan niet moet laten intimideren (sommige ic bureauboeven zijn daar goed in) en afwachten of het tot een dagvaarding komt. als het tot een dagvaarding komt, dan absoluut naar de zitting gaan en uitleggen wat er gebeurt is, zo mogelijk met hulp van hetgeen de politie u heeft geadviseerd. gaat u niet naar de zitting, dan wordt u hoe dan ook veroordeeld. heeft u een rechtsbijstandsverzekering of bent u lid van een vakbond, schakel die dan in.