Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-03-2007 20:47:39
Computers & Telefonie

Hoeveel jaar is de economische levensduur

alles hang of staat bij het merk en diens garantie en service. ikzelf ben nu bezig met mijn tweede laptop en heb deze 3,5 jaar in gebruik en werkt nog steeds fantastisch. mijn eerste was een fujitsu siemens en die heeft het 5 jaar uitgehouden. nu heb ik een medion (voor precies hetzelfde bedrag!) en ik wil geen andere meer, zeker vanwege de goede service (storing in beeldscherm buiten de garantie gratis gemaakt). acer staat zelf niet bekend om zijn goede service en onderdelen, vaak gebruiken ze tweede-rangs componenten. mijn pc is 1½ jaar oud (van acer) en nu blijkt dat de componenten inferieur zijn, ik heb gewoon een erg traag systeem gekocht (geen acer meer dus!!).


dus, ik denk dat je het niet in het algemeen kan zeggen over laptops, misschien eerder over merken. in het bedrijfsleven houden ze overigens een afschrijftijd van 3 jaar aan voor de eerste gebruikers, daarna gaan de systemen en laptops naar plaatsen waar ze nog goed genoeg voor zijn.