Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-03-2007 14:56:13
Computers & Telefonie

Hoeveel jaar is de economische levensduur

Hoi,

humor dat iedereen over de vraag heen leest. de economische levensduur van een laptop is 3 jaar. dat betekend dat een laptop na 3 jaar "bedrijfstechnisch" gezien afgeschreven is en hij uit de boeken kan.

jouw vraag gaat eerder over de technische levensduur en daar is zoals je al ziet lastig een goed antwoord op te formuleren. ikzelf bezit laptops van ongeveer 6 jaar oud die het nog prima doen. maar ik ben bang dat je in jouw geval gewoon pech hebt. misschien kan je eens nagaan bij de consumentenbond of de levensverwachting van je laptop niet langer moet zijn zodat je je op je consumentenrecht kan beroepen. echter is het lastig meten hoeveel je laptop gebruikt is en of dat overeenkomt met wat de gemiddelde verwachting is.

ik ben bang dat er niets anders opzit dan een nieuwe te kopen en gelukkig zijn ze tegenwoordig een stuk goedkoper.

groetjes,

michiel