Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-04-2007 22:19:38
Auto & Vervoer

Algemene garage of dealer

ik zou niet gereageerd hebben ware het niet dat merkdealers over één kam lijkt te worden geschoren want ook een merkdealer kan een uitstekende garagist zijn.


van der pouw in weesp was zo'n uitstekende dealer voor peugeot dat hij met zijn toen nog kleine garage aan de achtergracht  als dealer al belangrijker was dan nefkens.


het is daarom dat ik altijd adviseer dat je beter een goede garage kunt hebben dan een goede auto.  en deze goede garage kan een merkdealer zijn maar ook een die veel verschillende merken goed repareren kan.


overigens; garage van der pouw in weesp bestaat niet meer.  het is dus mijnerzijds geen reklame die ik hier neertikte.


en doe in hemelsnaam voorzichtig met de chocoladepaaseieren.  ze zijn hol en daarom heb ik vanaf mijn vroege jeugd een fobie voor paaseieren.  immers, als je als klein kind zo'n paasei ziet en denkt: "helemaal voor mij alleen?"dan wordt zo'n paasei stukgeslagen !!!!   (1948-soest-vakantiekolonie)


jullie in ieder geval een prettige pasen gewenst.


en wie paaseieren wil verstoppen,denk aan de vossen!dus niet 's avonds laat maar  's morgens vroeg!


de vrije vogel