Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-04-2007 21:37:21
Geldzaken & Recht

Afronden bij pinnen mag dat????

Goh, en als het dan om het principe gaat, waarom wordt die discussie dan altijd begonnen door iemand die 'toevallig' twee centen teveel moet betalen? er is nog nooit iemand die discussie begonnen omdat hij/zij twee centen minder hoefde te betalen.
verder beginnen er hier dan mensen te roepen 'dat ze al genoeg bedonderd worden' waardoor de vragensteller zich weer gesterkt voelt in zijn/haar standpunt over het 'afronden', terwijl er door het 'afronden' helemaal niemand 'bedonderd' wordt.
statistisch gezien kun je héél eenvoudig aantonen dat je net zo vaak teveel betaald als dat je te weinig betaald, alleen de mensen onthouden wanneer ze teveel hebben betaald en vergeten al gauw wanneer ze te weinig betalen. en zo blijft het 'gevoel' dat we vaker teveel betalen.

zoals ik dus in mijn eerste antwoord al aangaf, een zinloze discussie.

freya