Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

labswans
labswans - 14-04-2007 18:34:24
Computers & Telefonie

Digitapes op dvd zetten

Connections






connector type: 1 x control-l (lanc) ¦ 1 x usb ¦ 1 x microphone ¦ 1 x headphones ¦ 1 x ieee 1394 (firewire/i.link) ¦ 1 x s-video input / output ¦ 1 x composite video/audio (input/output) ¦ 1 x dc power input

waarom gaat u niet met de camera naar een computerwinkel waar men u professioneel kan helpen. de usb kabel die u in bestelling heeft bij de fotowinkel is dan niet meer nodig. ga eens langs bij dixons bijvoorbeeld en leg uit welke kabel u nodig heeft. een usb kabel is voor een paar euro geregeld. een mooier resultaat is tebereiken met de iee 1394 of wel fire wirekabel. deze is iets duurder maar er moet dan op uw laptop ook een fire wire kabel zitten. de eerste keus zal usb worden , anders een fire wire kabel als de aansluiting op de laptop zit.