Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-04-2007 09:11:41
Geldzaken & Recht

Tntpost, spel zoek het pakket in uw wijk.

hoi,


ik heb laatst een gesprek gehad met een tnt bezorger die zn baan heeft opgezegd, hij was het wel zat onderhand, reden; ze ontvangen e 1,40 per afgeleverd pakket, dus afleveren zullen ze het, bij buren in tuinen, waar ze maar kunnen,


( daar was ik ook nooit zo blij mee, maar gelukkig goede buren


 ;-)    ze moeten het pakket kwijt om hun geld te verdienen. anders moeten ze nog 1 of 2 keer terug in een poging het af te leveren en dan krijgen ze als ze het uiteindelijk afleveren pas die e1,40 (maar) dan.


( en dat is hoop tijd en werk en rondgerijd dan voor e 1,40 als je steeds terug moet, en de auto kan dan ook niet gevuld met nieuw af te leveren pakketten als die onbezorgde spullen die opnieuw moeten er ook in blijven, dus verdien je nog minder )


erg triest , dat tnt ze maar e 1,40 per pakket vergoed terwijl betaalde porti door verzender al gauw meer dan e 5,00 bedraagt.........en het de afleverservice bepaald niet ten goede komt zo.


het zal er straks na de reorganisatie van niet beter op worden vrees ik ;-(


groetjes,