Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
compubeer - 23-04-2007 10:26:49
Elektronica & TV

Bbc via de satelliet en meer

toevallig al vele jaren schotel. omdat ik niet zo geinteresseerd ben in die ned. zooi heb bij onze laatste verhuizing, overstap naar dubbel lnb-koppen gemaakt. wel op 80 cm schotel. ik meen een triax.


had eerst een philips reciever, deze aan buurman gegeven voor op camping, en visionet fcis-7000 aangeschaft.


ik ga voor deze spullen nooit naar een zaak waar ook wit-cq bruin-goed wordt verkocht. dan kun je nog beter bij bv karwei een complete set halen voor e 249,00. zit ook nog cd-kaart bij, die later je ook nog geld kost.


voor zo'n spul ga je naar een echte electronica-speciaalzaak. met voordeel goed advies, en om de ca 5 a 6 mnd. neem ik de receiver 1 dag naar hun, en ze stellen hem weer correct af en bij. met alle veranderingen en updates zonodig. kosten noppus.


nu kan ik soms enkele bbc-zenders ontvangen. wil ik nog meer, heeft deze man me een draaibaar systeem ontraden, maar beter een zg beugel op schotel met 4 x lnb.


ook zegt ie dat dat multitenne systeem wel werkt, maar blijkbaar in deze regio niet perfect.


met huidige systeem haal ik al rustig zo'n 300 zenders, bij zo'n 4 x lnb zegt ie dat er bijna dubbele uit kan komen.


onze ontvangst is altijd prachtig. voor eerste systeem dacht ik zo'n f 350 guldens te hebben betaald.nu nog een keer e 300 voor de visionet.


wij hebben de mogelijkheid gehad om schotel tegen achterkant huis te zetten- zuid zijde.


een ieder zal zelf ter plaatse moeten beoordelen waar en hoe ie het zet. denk wel  aan div. voorschriften, event. vergunning gemeente en of woningbouw e v.


zoek plaats met voldoende vrij uitzicht op ca 19 graden oost.


veel succes en kijkplezier.