Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sc
schuimpie - 27-04-2007 23:04:21
Computers & Telefonie

Opstarten

Eerst uitzetten waarvan ome bill gates niet graag wil dat je ze uitzet. en waarom niet? stel je voor dat je pc veiliger, sneller en stabieler wordt als je ze uitzet! dat wil microsoft natuurlijk niet en daarom zijn ze lekker moeilijk te vinden.

ga naar start-knop linksonder kies voor run/uitvoeren en tik in:
services.msc      [enter]

in de volgende guide (weblinkje) staat wat je (niet) uit kunt zetten en twijfelgevallen. speel het safe als je niet weet wat je doet en zet dan alleen uit wat echt uit mag volgens de guide. het scheelt geheugengebruik, snelheid en maakt je pc wat veiliger.

http://www.overclockersclub.com/guides/windows_xp_services.php
(op de 2e pagina staat de lijst met opties die uitkunnen, klik 'next').

ben je er eentje van win98 - like me - die graag een basic windows wil hebben kun je via diezelfde 'run' optie die ik boven heb genoemd   gpedit.msc    opstarten. wederom vele opties die je uit of aan kunt zetten, maar ik weet er geen guide voor. alleen doen als je weet wat het is.

ik hoop dat de tip wat voor je is (of anderen). norton uninstallen is een goede en gemakkelijke optie, dat programma mag je dan beschermen maar da's ook het enige pluspuntje. waardeloos.