Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-05-2007 16:24:05
Voeding & Gezondheid

Hoortoestellen

off topic


@vladje,


zie nu pas je l*l commentaar helaas en wordt je slappe gezeffer hier wel meer dan zat.


(ik heb er niet bij stil gestaan dat het 1x per 5 was, ze zijn erover bezig de vergoeding hoger/vaker geregeld te krijgen overigens maar dat is blijkbaar nog niet rond )


vraagsteller zal deze fout dan zelf ook wel inzien als hij bekend is met z`n verzekering, dus hij zal zelf wel het juiste antwoord eruit halen dan, daar hebben we jou ook niet voor nodig.


dus dit was een fout helaas, maar dat gel*l van je dat ik het hier voor die kinderachtige punten doe daar ben ik niet van gediend want dat is geheel niet geval.


je bent ook altijd de eerste om te roepen dat iedereen het verkeerd doet, maar als je zelf op een fout gewezen wordt - jazeker, jij bent niet alwetend - maar dat was je even vergeten laatst hè ?! (niemand is alwetend overigens), dan druip je met je staart tussen je poten af en ben je even niet thuis, want sorry zeggen of erkennen dat je zelf fout zat heb ik jou ook nog nooit zien doen na correctie van een ander ,grote held.


dus bemoei je verder even lekker met je eigen kippen zou ik zeggen.......en laat iedereen zijn eigen bijdrage leveren goed,fout of minder goed, dat zoekt de vraagsteller dan zelf verder wel uit.