Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-05-2007 11:38:33
Huishouden & Energie

Grenen vloer?

begin er niet aan!!


het lijkt allemaal heel leuk en mooi, maar..... of je wordt de slaaf van je vloer of je accepteerd dat binnen een paar maanden de vloer er echt niet meer uitziet. (vooral als het een parterre vloer is)


vooral in de keuken is het een ramp, absoluut niets morsen (je krijgt het niet meer schoon en op de plaats waar je het meest staat (dat heb je in een keuken) krijg je afschuwelijke vieze plekken. (ervaring) dit alles wordt veroorzaakt door het zachte hout en het krimpen en uitzetten ervan.


neem lekker plavuizen, maar dan wel een soort waar de glazuur niet vanaf springt als je iets (hards) laat vallen. is het tijdelijk i.v.m. uitbreiding kan laminaat een oplossing zijn, makkelijk te verwijderen als er een hoogteverschil in de vloeren weggewerkt moet worden.


veel wijheid en sterkte, harrie