Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 15-05-2007 19:39:26
Huishouden & Energie

Keuken verbouwen

de juiste links over ikea keukens zijn al wel gegeven.


wat betreft de prijzen van de verbouwing: je hebt inderdaad een aardige wensenlijst qua klussen, dus als je die niet zelf kunt uitvoeren, dan zou het wel eens een aardige investering kunnen worden.


er is wat te zeggen voor alles door 1 bedrijf te laten doen, je hebt dan namelijk géén gezeur over wie je wanneer in moet plannen, wat te doen als er iets tegenzit/uitloopt en wat te doen bij garantie-aanspraken om maar eens wat te noemen. als je gaat voor één klusjesman wordt het weer iets riskanter: heeft deze ene persoon alles in zijn mars? is het een ervaren loodgieter + stucadoor + timmerman + tegelzetter + electricien? ja? dan mag je 'm wel in goud betalen denk ik.


alles laten doen door een keukenboer, ik hoor hier en daar verhalen over tegenvallende resultaten, maar misschien kun je beter in je omgeving vragen naar referenties. mond op mond reclame werkt vaak beter dan iets anders.