Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-05-2007 17:54:50
Geldzaken & Recht

Verpeste bruidsreportage

hallo,


in mei 2006 zijn wij getrouwd en hebben onze bruidsreportage laten maken door "meester vakfotograaf' freddy jones. ook wij hebben veel problemen gehad met deze beste man. op de dag zelf is hij halverwege de dag zomaar verdwenen, dus we missen nu een deel van de dag in het album. we hadden alleen de aanbetaling gedaan en hebben na de bruiloft 1 x contact gehad met hem. we moesten eerst betalen voor we het album zouden krijgen. dit weigerden wij, omdat we al onze twijfels begonnen te krijgen over deze man.


via onze rechtsbijstand hebben we het een en ander uiteindelijk geregeld; o.a dat we het album toegestuurd hebben gekregen en hebben niks meer bij hoeven te betalen, we hebben nu zelfs een groot deel van ons geld teruggekregen.


het resultaat is dermatisch slecht dat zelfs onze amateur foto's nog beter zijn geworden dan die van hem. helaas hebben wij geen negatieven erbij gekregen, anders hadden we er misschien toch nog iets moois van kunnen maken.


ik raad echt iedereen af om met deze man in ze te gaan,  het is echt een behoorlijke domper op je dag namelijk.


succes