Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-05-2007 21:04:50
Vrije tijd & Tuin

Welkomst geschenk meidenmagazine

betreft: meidenmagzine en welkomstkado


ik maak momenteel hetzelfde mee, wij zijn lid geworden voor het welkomstgeschenk, de puccatas.lid geworden september 2006. ik wilde graag deze tas voor de sinterklaas aan mijn dochter geven, wachten, wachten wachten .... geen tas. na telefonisch contact waarin zij mij meedeelde dat de puccatas niet meer geleverd kon worden omdat deze niet aan kwaliteitseisen voldeed. een brief lag klaar om aan de abonnee's te versturen. hahaha. nooit gezien dus. maar ik mocht wel een ander kado uitzoeken. ik heb gekozen voor  een gameboy spelletje. na heeeel veel email verkeer vooral van mijn kant. zij hebben twee keer gereageerd met de mededeling : het is doorgegeven aan het magazijn, ik mag het zelf niet versturen en in mijn systeem staat dat het verstuurd is dus......


tot op heden heb ik niets ontvangen. keer op keer heb ik gereageerd met de opmerking . ook deze week nog niets ontvangen.


maar ze laten helemaal niets meer van zich horen.