Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-05-2007 18:41:36
Auto & Vervoer

Autowassen zonder water

met belangstelling heb ik alle reacties in dit forum gelezen.


ik moet zeggen dat ik de meeste ervan wel begrijp. ik was net zo kritisch toen ik het product voor het eerst zag. maar nadat ik zelf zo'n fles had besteld en geprobeerd, was ik verkocht! zo mooi schoon was mijn toen 2 jaar oude auto nog nooit geweest.


uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik het importeurschap voor autolak-bodyguard (zo heet het product) verworven. natuurlijk realiseer ik me dat ik een commercieel belang heb bij positieve berichtgeving over dit product. maar ik wil hier toch even aangeven dat ik het jammer vind allerlei reacties te moeten lezen die zijn gebaseerd op aannames en niet gebaseerd zijn op ervaringen! autolak-bodyguard is samengesteld uit puur natuurlijke ingredienten (citrus en lotus). het bevat dan ook absoluut geen chemische bestanddelen als teflon, waarmee andere producten vaak worden "verpest". ook legt het geen vetlaagje, zoals wordt gesuggereerd. het maakt wel intensief schoon. de manier waarop dat gebeurt is na te lezen op de website. het feit dat ik een video op de website heb gezet, laat bovendien zien hoe eenvoudig het te verwerken is.


jan en an die de vraag in dit forum stelden bied ik aan de verzendkosten a 6,20 voor mijn rekening te nemen, als zij via mijn website een set autolak-bodyguard bestellen. kunnen zij zichzelf overtuigen en hoop ik dat zij hun ervaringen met dit forum willen delen.


met vriendelijke groeten


havasa


hertme