Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tasja71
tasja71 - 14-09-2004 09:45:46
Voeding & Gezondheid

Gecombineerd voeden bij kindje van 11mnd!

goed zeg, dat je nog steeds de borst geeft.


wij hebben onze dochter succesvol naar de fles gekregen met de driestandenspeen van difrax. die kun je bij elke drogist en babyspeciaalzaak krijgen.


naar mijn mening heeft het ook sterk te maken met haar hechting met jou. je zult in het begin waarschijnlijk dan ook de enige zijn die haar de fles kan/mag geven. zodra ze bij jou de fles goed drinkt, kun je proberen een ander de fles te laten geven. ze zal langzaamaan moeten wennen aan het feit dat jij er niet altijd bent.


geef je trouwens al wel een fruit- of groentehapje? die kun je nl. makkelijker door iemand anders laten geven en dat scheelt je dan weer een paar uurtjes. als je hier een liga doorheen kruimelt, vult ie ook wat beter.