Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-06-2007 21:55:03
Geldzaken & Recht

Vermindering op premie volksverzekeringen

dat veranderd de zaak. langer dan 3 maanden weg uit nederland, uitgeschreven en gewerkt buiten nederland. dan is de nederlandse wetgeving niet meer van toepassing en zou hij geen premies volksverzekeringen hoeven te betalen. bij de aangifte aanvinken dat er vrijstelling is voor de premies volksverzekeringen.


als uw vriend het echt zwart op wit wil hebben kan hij bij de sociale verzekeringsbank een tussentijdse vaststelling van de verzekerde periode aanvragen.


waarschijnlijk had uw vriend een globetrotterverzekering (gewone reisverzekeringen geven meestal niet zo'n lange dekking en de globetrotter is speciaal voor mensen die langer tijd naar het buitenland gaan).


groet louisa2