Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 18-06-2007 21:28:32
Elektronica & TV

Bbc via de satelliet en meer

intussen kijk ik nu een paar dagen via de schotel. het is uiteindelijk de visiosat bisat geworden met 4 koppen (tja die verkoper z'n schuld ). 2700 kanalen waarvan en waarschijnlijk maar enkele tientallen de moeite waard zijn, maar dat terzijde. de ontvanger is een adimo jazz geworden.


al met al is het wel een prijzig setje, mede door de relatief dure dakstatief, maar goed met de huidige tarieven heb ik het over 10 jaar wel weer terugverdiend.


de handleiding van de adimo laat nogal veel te raden over. zo vraag ik me af hoe ik nu via satelliet moet opnemen op de hd-recorder. deze is aangesloten op de scart voor vcr, maar ik heb een vermoeden dat ik 'm dan ook via coax zou moeten aansluiten, hoe moet die recorder anders weten welke zender hij moet opnemen?


ook het afspelen van opnames en dvd's lukt me niet via de ontvanger, tenzij via bijv. de component aansluiting die rechtstreeks op de tv zit.


wie heeft er nog beginners tips voor mij?