Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-06-2007 10:22:37
Huishouden & Energie

Nederwoon

Je treft het niet met nederwoon als tussenpersoon.. wat we hier al niet hebben meegemaakt met die gasten is ongelooflijk. een kleine greep:

-met vorst (2jaar terug, 0 graden overdag) een week geen cv. wilde geen nieuwe plaatsen maar 16 jaar oude ketel oplappen. moesten wachten op onderdelen.

-dit jaar koolmonoxide uitstoot ketel 2000ppm buiten de ketel terwijl in de ketel 40ppm is toegestaan. de meter stopt trouwens bij 2000ppm.. cv afgesloten door de gaswacht, 15 dagen geen verwarming in februari. geen excuus, geen vervangende verwarming. geen compensatie, niks, niks, niks.

-borg die niet terugbetaals wordt. als je er iets van zegt sturen ze een servicekostenafrekening die precies even hoog is als de borg..

-servicekosten afrekening die half jaar te laat wordt verstuurd. inclusief kosten die er niet bij horen. zeg je niet te betalen dan sturen ze een brief waarin ze gewoon zeggen dat als je niet betaald ze alle kosten die buiten de servicekosten vallen in 1x aan je zullen belasten. aangezien hier geen duidelijke wetgeving over is kunnen ze je alles maken.

-1 dag van te voren bellen (op je verjaardag bijvoorbeeld) dat ze de volgende dag met 4 man alle plafonds in je huis komen vervangen. dit om nog net binnen de termijn van de gemeente aan de brandveiligheid te voldoen. flinke schade in huis als gevolg waarbij uiteindelijk slechts de helft van de toegezegde vergoeding wordt uitbetaald.

-lekkage in douche

-lekkage in wc

-lekkage van dak

sterkte iniedergeval,

een nederwoon huurder