Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-06-2007 08:07:57
Geldzaken & Recht

Nederlandsche muntenhuis

en ter aanvulling;


een koopovereenkomst moet in dit geval ook ingeschreven staan in het handelsregister van een kamer van koophandel.   zolang dit niet is gebeurt (en een grote kans dat dit muntenhuis dit altijd nalaat) geldt deze drie maanden.


in uw geval is een brief met bericht van ontvangst (track&trace)met uw vraag aan hen om een schriftelijk bewijs van de beweerde overeenkomst tussen u en dit muntenhuis.  dit bewijs zullen zij hoogstwaarschijnlijk niet kunnen leveren.


het inschakelen in dit stadium van uw rechtsbijstand is te voorbarig.  komt een incassobureau om de hoek kijken dan is een copie van uw brief naar dat muntenhuis gestuurd voldoende om verder de zaak te laten rusten.


er is voldoende bekend over de werkwijzen van dit soort firma's.  veel dreigen maar uiteindelijk blazen zij toch wel de zaak af.


goeden morgen overigens.


de vrije vogel