Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
christallin - 08-07-2007 14:50:54
Huishouden & Energie

Vastgoedopkopers of vastgoedhandelaren

waarom de buren in ons huis zijn geintresserd? ze hebben al meerdere huizen.


met de buurman (die koopt de huizen en zijn vrouw die staat er alleen bij) valt niet te praten, hij en hij alleen heeft gelijk. hij hoort alleen zich zelf en is in de veronderstelling dat iedereen het met hem eens is. het is zo'n familie waarin miemand snel iets van zegt, bang zelf last van die mensen te krijgen.


en wat het treiteren betreft? hij en zijn vrouw (daarin doet ze zeer actief in mee) denken zo sneller het huis te kunnen krijgen? want hij gaat er van uit: wie wil het huis nu eigenlijk nog hebben? en daarom ook wens hij niet al te veel voor het huis te betalen. hij heeft geen boodschap aan de taxatiewaarde van het huis.


dus wat is er nu voor ons nog het beste te doen, of is het echt zo dat treiteraars het voor het zeggen hebben? ze worden nog beloond met een goedkoop huis erbij??