Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-07-2007 15:02:06
Voeding & Gezondheid

Volledige voogdij

naar ik aanneem kan niemand van ons als experts hierop een exactantwoord geven. u zult zich daarvoor toch het best richten tot de hierbij betrokken instanties zoals de raad voor de kinderbescherming.


let u er wel op, dat u niet teveel nu handelt op emotionele gronden. ik neem daarbij al aan dat u de zorg heeft over uw dochter na toewijzing en haar vader uitsluitend toezinnd is.


u loopt ook behoorlijk kans dat de vader een bezoekregeling gaat afdwingen en dan bent u mogelijk verder van huis.


beter is m.i. om eerst eens te denken aan deskundige begeleiding met daarbij goede gesprekken met de vader om tot een goede oplossing en regeling te komen. u bereikt daar meer mee m.i. dan nu uitsluitend vragen om gehele voogdij. sluit ook niet uit dat uw dochter als ze ouder is toch u dan eventueel nu handelen zal verwijten.