Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-07-2007 14:16:38
Vakantie & Reizen

Waar heb ik nu recht op?

helaas voor u denk ik jammer. fly air is een turkse luchtvaartmij en klaarblijkelijk heeft u rechtstreeks geboekt. het is een maatschappij gevestigd buiten de eu en dus zijn de vetragingstegemoetkomingsregels niet van toepsssing.


voor wat betreft de koffers dient u de airline aansprakelijk te stellen middels een aangeteknd te verzenden brief maar of dat tot succes zal leiden is ook de vraag. bent u vanaf schiphol vetrokken , ga dan na wie de afhamndeling doet, mogelijk aviapartners en doe daar navraag.


heebft i niet rechtstreeks geboekt maar via een reisbureau, ik zie dat kelkoo deze my aanbiedt, ga dan na of dat reisbureau anvr lid is. u kunt dan op basis daarvan een klacht indienen resp. beroep doen op het reisbureau.


ook kunt u een beroep doen pop uw reisverzekering m.b.t. de vergoeding van de zoekgeraakre koffers maar in het ergste geval heeft u die niet afgesloten.