Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-07-2007 07:48:43
Vakantie & Reizen

Waar heb ik nu recht op?

ik heb gisteravond nog maar eens alles de revu laten paseren en alles nog maar eens opgeschreven, jammer dat ik het moet knippen in een aantal delen. deel 1


zonzoekers.com  ( sundial ) te breda.


bedrijfsnaam promo sun tours nederland bv te breda, katerdonk 38, 4824 cr breda.


tel 076-5444444 http://www.promosun.nl/">www.promosun.nl http://www.zonzoekers.com/">www.zonzoekers.com


 


begin maart hebben wij een vakantie geboekt via zonzoekers.com, vakantiebestemming turkije, hotel waterplanet te alanya. een reis all inclusive voor een bedrag van 2268,48 euro, voor 11 dagen.


 


omdat wij wat privacy wilde hebben hadden wij voor ons kind jelmo wat extra betaald en een family suite geboekt d.w.z. een aparte slaapkamer en een woonkamer.


de reis zou plaatsvinden vanaf 30 juni t/m 10 juli


 


een paar dagen voor vertrek kregen wij ineens te horen dat er heel veel klachten waren over waterplanet en het beter zou zijn om naar een ander hotel te gaan, het nadeel van deze wijziging zou zijn dat wij een dag later zouden vertrekken maar het zou een beter hotel worden, stella beach zo ook aan ons bevestigd, wij gingen daar mee akkoord omdat wij natuurlijk een geslaagde vakantie wilde hebben en wij hier het hele jaar naar uitgekeken hadden. na veel telefoontjes met zonzoekers te breda kregen wij te horen dat zij enigszins de prijs zouden compenseren met een luxer hotel stella beach, te alanya. een dag voor vertrek ontvingen wij de tickets en vouchers ( op het laatste nippertje )  


 


vlak voor vertrek kregen wij te horen dat het hotel stella beach ook niet door ging en dat wij naar een ander hotel zouden gaan justiniano conti te alanya….wij kregen een naar gevoel dat het niet allemaal soepel zou gaan verlopen . wij wisten verder van niets maar goed je wilt op vakantie, geld terugkrijgen deden ze niet want ze hebben steeds een alternatief aangeboden.