Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-07-2007 07:49:59
Vakantie & Reizen

Waar heb ik nu recht op?

deel 2


op zaterdag werden wij in eens gebeld door zonzoekers uit breda dat het vliegtuig een paar uur vertraging zou hebben ( 4 uur ) en dat wij pas zondag aan het einde van de dag zouden vertrekken. ook al weer raar, maar goed dat zou kunnen. wij met onze koffers en ons kind jelmo van 3 jaar op naar schiphol, wij hadden ook goede vrienden bij ons die zo’n zelfde reis hadden geboekt voor 15 dagen. toen wij op schiphol aan kwamen en wij met onze koffers bij de incheck balie kwamen bleek dat deze balie nog gesloten was…….wij keken elkaar aan zo van uhhh wat is dit nu weer. bij de balie stond iemand van avia partner, een externe partij die de afwikkeling doet op schiphol van inchecken en afhandeling van de koffers. die kwam ons vertellen dat de reis dalayed was en dat wij maandagmorgen zouden vertrekken…oeps daar sta je dan vanuit maastricht met een klein kind……wij kregen niets aangeboden alleen een soort van etensbon om ergens wat te gaan eten en voor de rest moest je het maar uitzoeken.


er was op dat moment niemand aanwezig van zonzoekers.com om ons dat te vertellen. laf vonden we het.


gelukkig hadden wij familie wonen in rotterdam wat dichter bij dan maastricht, die hebben wij gebeld en daar konden wij overnachten.


wij kregen steeds meer tegenzin en kregen zelfs al het gevoel om niet meer te gaan als het al zo onbetrouwbaar zou zijn.


wij op maandag naar schiphol toe, dat was s’morgens omdat wij om rond 11 uur zouden vertrekken. toen wij daar aankwamen bleek dat het vliegtuig weer vertraging had en dat het om 13.30 uur zou vertrekken. de vliegmaatschappij heet fly air en is een onderdeel van sultanexpress te rotterdam. een maatschappij met maar een paar vliegtuigen zo hadden wij vernomen.


in het voorgaande werden allerlei smoezen verzonnen, het vliegtuig had technische storingen, er was een raam stuk en ik kan er nog wel een paar opnoemen.


hehe om 11 uur ging de balie open om in te checken, aviapartner zat daar vol goede moet om de mensen te gaan helpen om in te checken en de mensen verder te helpen.